2014. október 30., csütörtök

Miértkellcím, avagy helyzetjelentés

Hm. Szóval elég szar lett az új külseje a blognak, de ez van. Mindennapi Fritzünket add meg nekünk ma témára mostantól egy jobb ötletig ő, és szeretett Poroszországa fog rátok köszönni a fejlécről, és ha már megszokás (és magatehetetlenül képszerkesztési analfabéta blogger), akkor szárnyas háttér.

Mostanában nem volt új fanfiction. Nem is valószínű, hogy hamarosan lesz. De amint megszülöm a kisérettségit és egyéb jó kis iskolai dolgokat, jövök. És valószínűleg valamit írok is. Tételeken kívül.
És ez a valami nagy valószínűséggel egy Herbert/Alfred, vagy egy Fritz/Katte, esetleg Fritz/Gilbert lesz. Első a Tanz der Vampire fantasztikus musicalből, a második a Heta... a történelemből, a harmadik a Hetalia drága világából.

Tervezek még pár fejlesztést is, többek között egy olvasmány-ajánló, blogtartalom-összegzés és listázás és bemutatkozás részt.

Addig is fáradt baráti üdvözlettel leköszönök, és továbbtámolygok a bolsevik diktatúrához. Aki pedig kedden gondolatban sok sikert kíván a vizsgához, nos, annak köszönöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése